O nama

Slatka jesen je porodična firma za proizvodnju slatkog i džemova. Uz iskustvo prethodnih generacija, dugu tradiciju prerade voća u našem kraju i savremene standarde higijene, ručno spremamo proizvode od najkvalitetnijeg voća Zapadne Srbije. Koristimo ručno brane plodove iz odabranih voćnjaka kao i iz najčistijih šuma gde raste samoniklo voće.

Ivana Panović, osnivač firme

Porodična firma

Iskustvo prethodnih generacija i duga tradicija prerade voća u našem kraju, daju našim proizvodima autentičan ukus i vrhunski kvalitet.

Ručno pripremljeno

Svi naši proizvodi se pripremaju ručno, u malim serijama, kako bi voće zadržalo sve svoje arome i nutritivnu vrednost.

Najkvalitetnije voće

Najkvalitetnije voće Zapadne Srbije. Koristimo ručno brane plodove iz odabranih voćnjaka, kao i najčistijih šuma gde raste samoniklo voće.

E-free proizvodnja

Opredelili smo se za e-free proizvodnju. Kuvanje voća u sopstvenom soku, uz dodatak šećera, bez veštačkih aroma, boja i konzervansa.

Tradicionalna proizvodnja

Spoj tradicije i moderne prerade

Svi proizvodi se pripremaju po tradicionalnom receptu, pomoću modernih tehnika proizvodnje. Dodaje se samo šećer, bez veštačkih aroma, boja, želatina ili pektina. Svi proizvodi se pripremaju u savremenoj proizvodnji opremljenoj po najsavremenijim standardima, što obezbeđuje visok kvalitet i bezbednost hrane. Naši proizvodi ne sadrže konzervanse, dodatke, boje, aditive.

Sedište firme nalazi se u Požegi

HACCP standard

Svi proizvodi koje nudimo proizvedeni su po HACCP standardu.